@ 4H

Hej nu sitter vi (isa&carro) å gossar med fåren :) mer upd. Sen kram / isa & Carro 

Godmorgon!

Idag ska jag och min familj ha efter middags passet på 4H, Har ni frågor om vad man gör så är det bara att fråga på! Carro kommer också så jag inte är helt forever alone, AHHAH. Vi ska ta kanske (antagligen) ta ut Floris & Hamlet om han är frisk.... Det är två av hästarna där, Hamlet var min medryttarponny i några år tills jag växte ifrå honom nu i vintras, Så nu blir han bara körd & går ponny ridning så vi får se ifall jag rider en liten sväng på honom för såå stor är jag faktist inte, AHhah passar på att slänga in lite underbara bilder från i höstas.
 
 
Hade egentligen inte planerat att rida här, därav hjälmen och västen som inte är mina.. HAHAHhaah
 
Puss & Kram så hörs vi later on // Isa

Spirit igen


Glad påsk!

Hej. Nyss kommit hem från en lyckad hoppträning på bästa capitano <3 hindrena låg på ca 80 cm i slutet han var super fin och lite busig idag :) han stack iväg i galoppen på framridningen men det var bara kul HAHAHAHAHAHHA :D han va så söt. Här får ni en bild från idag & så min outfit för ikväll

Puss // Isa


Ottilia & Grynet 28/3


Spirit igen


Lexie & Lucien 28/3/2013 Ett år tillsammans.

 
Endast Lexie får låna.

Details

 
© 2013 By Isabell Quick

Spirit igen



Hej jag heter Emma. HAHAHAHAHHA


Hej!

Idag så tog vi ut några ponnysar jag hade med mej spirit såklart och fotade med min kamera. Jag har en NikonD3000. Här får ni några av bilderna. Det är Emma som har fotat :) 
 
 
 
Åh måste vara världens lyckligaste som får sköta denna underbara ponny. Det är han som får mig att le varje dag. Tankarna på honom får mej att orka kliva upp ur sängen varje dag. Älskar honom han betyder allt.
Snart två år med honom <3

Emma , Isabell & Spirit


Välkommen till vår nya blogg!

Vi är tre tjejer som rider på samma ridskola. Vi sköter varsin häst, alla tre är fuxar.

 

Emma & Glenn

Caroline & Nova

Isabell & Spirit

 

Vi rider på BRS hoppas att ni vill följa oss och våran blogg! 

 

Kram -  Emma , Isa , Carro